Menu +31(0)546-579865

2e huis kopen

Tweede woning kopen

Investeren in een eigen vakantiewoning

Het voordeel van investeren in uw eigen vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel betekent dat u keuze heeft uit een aantal scenarios. Kies wat het beste bij u past en wat aansluit aan uw persoonlijke wensen! Kies uit de volgende scenarios:

 • Volledig eigen gebruik van uw woning
 • Gedeelteijke verhuur in combinatie met eigen gebruik
 • Volledige verhuur met 6% rendement voor 5 jaar of 5% voor 10 jaar.

Wij geven u graag meer informatie en adviseren u over de mogelijkheden van het kopen van een 2e huis op Strandresort Hoge Hexel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen met u naar de opties voor uw situatie.

Contact opnemen

Wilt u graag een 2e huis kopen in Nederland? Ontdek de verschillende vakantiewoningen van Strandresort Hoge Hexel.

2e huis kopen in Overijssel

Even er tussen uit wanneer u maar wilt in een comfortabele vakantiewoning, dat klinkt heerlijk toch? Op het Strandresort heeft u de keuze uit verschillende vakantiewoningen aan het water. 

Wanneer u een woning koopt op het strandresort kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Bungalowpark Hoge Hexel. Het Strandresort ligt namelijk naast het bungalowpark. 

Voordelen van een tweede huis

Het hebben van een tweede huis heeft verschillende voordelen. Wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken, is het grootste voordeel dat u altijd een fijne vakantiebestemming in de buurt heeft. Een heerlijke vakantiewoning waar u ieder jaar weer kunt genieten van rust, ruimte en de omgeving.

Maar ook wanneer u een tweede huis wilt kopen als investering, zijn er meerdere voordelen. Bij ons kunt u kiezen voor gedeeltelijke verhuur waardoor u ook nog het huis zelf kunt gebruiken. U kunt ook kiezen voor volledige verhuur met een zeer aantrekkelijke rendement.

Contact

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief