Menu +31(0)546-579865

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel is al bijna 40 jaar een begrip in Twente. Het park wordt al net zo lang met veel liefde gerund door de familie Weelink. Als familie Weelink heten wij u dan ook van harte welkom op Bungalowpark en Strandresort Hoge Hexel.

Al sinds 1980 houden wij ons bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van het park. We zijn meer dan trots op de ontwikkeling van Strandresort Hoge Hexel en de prachtige nieuwe strandwoningen. We hopen dat u, na het zien van deze woningen, net zo enthousiast wordt als wij. Want samen met onze eigenaren kijken we er uiteindelijk vooral naar uit om iedereen een heerlijke vakantie in Twente te bezorgen: dat doen we al jaren, en daarmee geven we u ook een stukje zekerheid als u uw woning via ons verhuurt.

Net als de rest van Twente vinden wij gastvrijheid, een unieke beleving en ruimte & natuur zeer belangrijk. Al deze eigenschappen vinden onze gasten terug tijdens hun verblijf op Hoge Hexel. De uitgebreide faciliteiten en de fantastische omgeving staan gegarandeerd voor onthaasten, geen stress en doen wat u wilt.

Graag tot snel in Twente!

Familie Weelink

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief