Menu +31(0)546-579865

Faciliteiten op het park

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van bungalowpark Hoge Hexel! Dit maakt de investering in een recreatiewoning op het strandresort nog aantrekkelijker. Het is niet alleen voor u zelf heel fijn om zoveel voorzieningen op loopafstand te hebben ook voor de eventuele verhuur van de woning is het ideaal.

Voor de deur heeft u natuurlijk al een prachtige zwemvijver met zandstrand voor een dagje zon en strand maar voor minder mooie dagen heeft het park ook een overdekt zwembad. In het 20 meterbad kunt u perfect baantjes trekken en als u met de kinderen bent is het aparte peuterbad, de glijbaan en waterval super leuk!

In het gezellige restaurant op het park geniet u van een heerlijk 3-gangen menu in een stijlvolle ambiance. In de serre kunt u een drankje nemen met een klein hapje en in de snackbar haalt u makkelijk een frietje of snelle snack. 

Verspreid over het park vindt u diverse speeltuinen, een sportveld en een beachvolleybalveld. Ook is er een visvijver waar u uw hengel kunt uitgooien voor een rustgevend moment. Verder heeft het park een fiets-en skelterverhuur, een binnenspeeltuin en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert voor alle leeftijden.

De beste faciliteiten

 1. Zwemvijver met zandstrand
 2. Overdekte zwembad met glijbaan en apart peuterbad
 3. Sfeervol restaurant met serre
 4. Binnenspeeltuin voor de kleintjes
 5. Speeltuinen en sportvelden
 6. Fiets-en skelterverhuur
 7. Visvijver

Check alle faciliteiten

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief