Menu +31(0)546-579865

Investeren in een vakantiewoning

Wilt u investeren in een vakantiewoning? Op Strandresort Hoge Hexel koopt u een vakantiewoning met 6% rendement voor 5 jaar!

Slim investeren met 6% rendement

Wanneer u slim wilt investeren is het kopen van een eigen vakantiewoning een slimme zet. Bij het Strandresort kunt u kiezen uit een aantal scenario's:

 • De vakantiewoning volledig zelf gebruiken. Zo kunt u het hele jaar genieten van uw eigen vakantiewoning in het prachtige Twente.
 • U kunt de woning gedeeltelijk verhuren. Wij zorgen dan voor de verhuur van de vakantiewoning waardoor u daar geen zorgen over heeft.
 • Als derde optie kunt u ervoor kiezen om de vakantiewoning volledig te verhuren. Dit kunt u nu doen met gegarandeerd 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar. 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties die u heeft wanneer u wilt investeren in een eigen vakantiewoning.

Meer informatie

Investeren in vakantiewoning

Investeren in vakantiewoning

Investeren in eigen vakantiewoning

Op Strandresort Hoge Hexel staan verschillende vakantiewoningen te koop. U kunt kiezen uit 4 verschillende typen van 4 toto 8 personen.

Bekijk bijvoorbeeld de Beachhouse Parelduiker, een unieke vakantiewoning voor 4 personen direct aan het strand. Wilt u investeren in een vakantiewoning voor 8 personen? Ontdek dan onze Lodge Meerkoet, een volledig ingerichte 8-persoons vakantiewoning, direct aan het water.

Bekijk alle woningen

Bungalowpark Hoge Hexel

Het Strandresort ligt naast bungalowpark Hoge Hexel. Dit heeft vele voordelen voor u wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw vakantiewoning, maar ook wanneer u de vakantiewoning wilt verhuren. Wanneer u verblijft op het Strandresort kunt u namelijk gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Bungalowpark Hoge Hexel. Dit geldt ook voor gasten die in uw vakantiewoning verblijven.

Meer informatie

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief