Menu +31(0)546-579865

Recreatiewoning kopen

Op Strandresort Hoge Hexel vindt u verschillende recreatiewoningen aan een grote zwemvijver. Ontdek de woningen en koop uw eigen recreatiewoning in het prachtige Twente.

Recreatiewoning kopen als investering

Een recreatiewoning kopen is een flinke investering. Bij het Strandresort heeft u het voordeel dat u zelf kunt kiezen uit een aantal scenarios. Zo kunt u een recreatiewoning kopen voor voor eigen gebruik, de woning deels verhuren of uw woning volledig verhuren. Het voordeel hiervan is dat wij de verhuur volledig van u overnemen. Bovendien mag u bij de laatste optie ook gebruik maken van onze rendementsgarantie: u ontvangt gegarandeerd 5,5% rendement over uw investering, 5 jaar lang. 

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie. Ontdek de gezellige steden in de buurt zoals Deventer en Zwolle en ga een middagje winkelen of heerlijk een koffie drinken op het terras. De omgeving is zeer geschikt voor een mooie fietstocht of wandeling. Neem dus uw eigen fiets mee en ga de omgeving ontdekken!

Een woning in een unieke omgeving

Ook de omgeving is een reden om een recreatiewoning op ons park te kopen. IN de omgeving is namelijk altijd iets te beleven. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Dit doet u bijvoorbeeld in een van de natuurgebieden die de streek kent. Maar ook de steden en dorpen zijn een aanrader om te bezoeken tijdens een wandeling of fietstocht. In steden als Wierden en Haaksbergen proeft u de echte Twentse gezelligheid.

Bezoek ook Duitsland

Ook zit u erg dicht bij de Duitse grens. En dit biedt natuurlijk mogelijkheden. Zo kunt u gemakkelijk de Duitse grenssteden bezoeken, maar ook de mooie en leuke bezienswaardigheden die net over de grens te vinden zijn aandoen. Bezoek bijvoorbeeld Tierpark Nordhorn. Wat is er nou leuker dan een dagje naar de dierentuin? Of bezoek Kasteel Bentheim. Dit eeuwenoude kasteel verteld de rijke geschiedenis van de regio. Volgens ons een echte aanrader!

 

Recreatiewoning kopen

Luxe recreatiewoning kopen?

Wanneer u een eigen recreatiewoning gaat kopen, wilt u natuurlijk graag een luxe en comfortabele woning. Het is tenslotte uw tweede (t)huis. Op het strandresort staan verschillende recreatiewoningen aan het water. Bekijk hieronder het aanbod en vraag meer informatie aan.

Investeren in een recreatiewoning

Ziet u het kopen van een vakantiewoning juist als investering? En niet als een verblijfswoning voor u eigen? Ook dan komt Strandresort Hoge Hexel graag in contact met u. Wij bieden namelijk gegarandeerd 5,5% rendement in 5 jaar op een vakantiewoning. Het aanschaffen van een recreatiewoning op het Strandresort is dus een slimme en verstandige investering! 

Neem contact met ons op 

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief