Menu +31(0)546-579865

Recreatiewoning kopen

Op Strandresort Hoge Hexel vindt u verschillende recreatiewoningen aan een grote zwemvijver. Ontdek de woningen en koop uw eigen recreatiewoning in het prachtige Twente.

Recreatiewoning kopen als investering

Een recreatiewoning kopen is een flinke investering. Bij het Strandresort heeft u het voordeel dat u zelf kunt kiezen uit een aantal scenarios. Zo kunt u een recreatiewoning kopen voor voor eigen gebruik, de woning deels verhuren of uw woning volledig verhuren. Het voordeel hiervan is dat wij de verhuur volledig van u overnemen. Bovendien mag u bij de laatste optie ook gebruik maken van onze rendementsgarantie: u ontvangt gegarandeerd 5,5% rendement over uw investering, 5 jaar lang. 

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie. Ontdek de gezellige steden in de buurt zoals Deventer en Zwolle en ga een middagje winkelen of heerlijk een koffie drinken op het terras. De omgeving is zeer geschikt voor een mooie fietstocht of wandeling. Neem dus uw eigen fiets mee en ga de omgeving ontdekken!

 

Recreatiewoning kopen

Luxe recreatiewoning kopen?

Wanneer u een eigen recreatiewoning gaat kopen, wilt u natuurlijk graag een luxe en comfortabele woning. Het is tenslotte uw tweede (t)huis. Op het strandresort staan verschillende recreatiewoningen aan het water. Bekijk hieronder het aanbod en vraag meer informatie aan.

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief