Menu +31(0)546-579865

Recreatiewoning kopen Overijssel

Een recreatiewoning kopen in Overijssel? Bekijk de verschillende woningen van Strandresort Hoge Hexel en investeer in een eigen vakantiewoning!

Een eigen recreatiewoning kopen in Overijssel

Laat u verrassen door het mooie Twente en investeer in uw eigen recreatiewoning in Overijssel. Wat de woningen op het Strandresort zo bijzonder maakt, is dat zij aan het water liggen. U heeft dus een recreatiewoning aan het water in Twente! 

De omgeving leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Ook kunt wanneer u verblijft op het Strandresort gebruik maken van de verschillende faciliteiten van het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel. 

Wij beschikken over de volgende vakantiewoningen aan het water:

Gezellig met het gezin in de Parelduiker en Fuut tot 4 personen, de grotere gezinnen in de Waterhoen tot 6 personen, of met 2 gezinnen in de Lodge Meerkoet waar u tot 8 personen in kunt verblijven! Alle acommodaties zijn zeer ruim, luxe en van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf in uw tweede huis!

Bekijk de accommodaties

Ontdek bungalowpark Hoge Hexel

Recreatiewoning kopen Overijssel

Investeren in een vakantiewoning

Het kopen van een eigen woning is een grote investering. Investeren in een eigen recreatiewoning op het Strandresort is vooral een slimme investering. Want wanneer u op het Strandresort een eigen woning koopt, ontvangt u gegarandeerd 5,5% rendement in 5 jaar. 

MEER INFORMATIE

U kunt er voor kiezen om uw woning zelf te gebruiken als recreatiewoning, u kunt deze deels door ons laten verhuren of u kunt de woning geheel door ons laten verhuren.  Wilt u zelf een recreatiewoning kopen in Overijssel als slimme investering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief