Menu +31(0)546-579865

Recreatiewoning te koop aan het water

Wilt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of als investering? Op Strandresort Hoge Hexel kunt u een eigen vakantiewoning kopen voor uzelf of voor verhuur. 

Vakantiewoning kopen

Het kopen van een eigen recreatiewoning heeft veel voordelen. U kunt heerlijk genieten van een weekendje weg of een vakantie wanneer u maar wilt in een comfortabele en luxe woning. Een eigen vakantiehuisje aan het water is voor veel mensen een grote wens. Heerlijk genieten van de natuur, het water en het gevoel van een tweede thuis. Maar wist u dat u niet per se naar de kust hoeft voor een eigen vakantiewoning aan het water?

Eigen recreatiewoning aan het water

Het Strandresort Hoge Hexel ligt aan het water in Twente. Een bijzondere locatie! U geniet dus van uw eigen recreatiewoning aan het water in het prachtige Overijssel! Ontdek onze accommodaties:

Een recreatiewoning in Overijssel kopen

Overijssel heeft veel te bieden voor jong en oud, u zult zich hier niet snel vervelen! Maak een wandeling in de natuur, een fijne fietstocht of ontdek de verschillende dorpen en steden in de buurt. Twente zal u verrassen!

ONTDEK DE OMGEVING

Recreatiewoning te koop aan het water

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief