Menu +31(0)546-579865

Rendement over uw investering?

Het voordeel van het investeren in een eigen vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel? U heeft de keuze uit een aantal scenarios. U kiest dus zelf wat het beste bij u en uw persoonlijke wensen aansluit:

1. Volledig eigen gebruik van uw woning

Uw woning is echt uw eigen woning en u geniet het hele jaar zelf van uw eigen woning als vakantiewoning. U stelt uw woning dus niet beschikbaar voor verhuur, maar u geniet wel het hele jaar door van alle faciliteiten op Bungalowpark Hoge Hexel en van de prachtige omgeving.

2. Gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik

Een groot voordeel is dat we het verhuren van uw vakantiewoning volledig uit handen nemen. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat uw woning via de website te boeken is, er is een geavanceerd boekingssysteem en u krijgt altijd volledig inzicht in de opbrengsten. Dat is aan twee kanten genieten: extra verhuuropbrengst én eigen vakantiegenot.

3. Volledige verhuur met 6% rendement voor 5 jaar of 5% voor 10 jaar

U stelt uw vakantiewoning het volledige kalenderjaar ter beschikking voor de verhuur aan gasten. Daarbij houdt u de mogelijheid om lastminute gebruik te maken van uw eigen woning, indien deze nog beschikbaar is. Daarover maken we duidelijke afspraken. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig. Bovendien mag u bij deze optie ook gebruik maken van onze rendementsgarantie: u ontvangt gegarandeerd 6% rendement over uw investering gedurende 5 jaar of 5% rendement gedurende 10 jaar.

 

Rendement

Verhuur door Bungalowpark Hoge Hexel

U heeft de mogelijkheid om de verhuur van uw vakantiewoning uit te besteden en u sluit dan een verhuurovereenkomst af met Bungalowpark Hoge Hexel. Wat mag u dan verwachten? We zetten het voor u op een rij:

 1. Bungalowpark Hoge Hexel heeft al meer dan 40 jaar ervaring als verhuurorganisatie
 2. De sfeer is kleinschalig, plezierig en gastvrij. Een enthousiast team staat elke dag weer klaar om de vele gasten hartelijk te ontvangen.
 3. Sleuteluitgifte en ontvangst, schoonmaak, bedlinnen en diverse extra services zijn goed georganiseerd
 4. Bungalowpark Hoge Hexel gebruikt een gerenommeerd reserveringssysteem en werkt samen met diverse touroperators
 5. Zowel online als offline worden diverse kanalen gebruikt om ervoor te zorgen dat de gasten bungalowpark Hoge Hexel als bestemming weten te vinden.
 6. Enkele van de vele partners waar Bungalowpark Hoge Hexel mee samenwerkt: www.booking.com, www.bungalowspecials.nl, www.bungalows.nl, www.voordeeluitjes.nl.

Bekijk alle woningen

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief