Menu +31(0)546-579865

Tweede huis kopen

Zit u eraan te denken om een tweede huis te kopen in het prachtige Twente? Op Strandresort Hoge Hexel vindt u een ruim aanbod in vakantiewoningen. Het Strandresort ligt naast Bungalowpark Hoge Hexel, een christelijk vakantiepark met allerlei faciliteiten!

Tweede huis kopen

Een tweede huis kopen is een slimme investering. Het kan een fijn extra plekje zijn waar u zelf naartoe kan of het kan een financiële investering zijn. Het kopen van een tweede huis is een grote stap, en dat snappen wij heel goed! Daarom adviseren wij u graag over de aankoop van een tweede huis. Ontdek onze 4 verschillende accommodaties en koop uw eigen vakantiewoning al vanaf €162.000 excl. BTW.

Bekijk de accommodaties

Ontdek Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie voor een tweede woning. Geniet van de Twentse rust, de prachtige natuur en de sfeervolle dorpen en steden. Rondom het park heeft u genoeg mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Ontdek de omgeving voor alle leuke uitjes voor jong en oud.

Meer over de omgeving

Het Strandresort ligt direct naast Bungalowpark Hoge Hexel. Een voordel voor u en uw gasten, want u mag gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark zoals het zwembad en de speeltuinen!

Tweede huis kopen

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief