Menu +31(0)546-579865

Vakantiehuis kopen Nederland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland? Genieten van een eigen vakantiewoning niet al te ver van huis? Of juist als investering? Strandresort Hoge Hexel biedt u verschillende luxe vakantiewoningen direct aan het water in Overijssel. Een bijzondere locatie voor een eigen tweede woning of voor verhuur.

Een eigen vakantiehuis in Nederland kopen

Even een weekend tot rust komen of genieten van een vakantie in eigen land, het kan met een eigen vakantiehuis in Nederland. Een eigen vakantiewoning in het prachtige Twente met sfeervolle en comfortabele inrichting, dat vindt op het Strandresort.

Op het strandresort staan verschillende woningen. Ontdek bijvoorbeeld de Beachhouse Parelduiker of de Lodge Waterhoen, prachtige woningen aan het water! De woningen zijn modern, licht en hebben een prachtig uitzicht. Wilt u een eigen vakantiewoning kopen dichtbij huis? Kom tot rust in uw eigen vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel in Overijssel.

Contact

Investeren in een eigen vakantiehuis

Het voordeel bij investeren in een eigen vakantiehuis bij Strandresort Hoge Hexel, is dat u zelf kunt kiezen voor welke scenario u kiest. U bepaalt wat er het beste bij u past en wat aan uw persoonlijke wensen aansluit. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Kies uit de volgende 3 scenario's:

 • Volledig eigen gebruik van uw woning
 • Gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik
 • Volledige verhuur met 6% rendement voor 4 jaar of 5% voor 10 jaar

Rendement voor uw investering

Vakantiehuis kopen Nederland

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief