Menu +31(0)546-579865

Vakantiehuis kopen Nederland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Nederland? Genieten van een eigen vakantiewoning niet al te ver van huis? Of juist als investering? Strandresort Hoge Hexel biedt u verschillende luxe vakantiehuizen direct aan het water in Overijssel. Een bijzondere locatie voor een eigen tweede woning of voor verhuur.

Een eigen vakantiehuis in Nederland kopen

Even een weekend tot rust komen of genieten van een vakantie in eigen land, het kan met een eigen vakantiehuis in Nederland. Een eigen vakantiewoning in het prachtige Twente met sfeervolle en comfortabele inrichting dat vindt op het Strandresort.

Op het strandresort staan verschillende woningen. Ontdek bijvoorbeeld de Beachhouse Parelduiker of de Lodge Waterhoen, prachtige woningen aan het water! De woningen zijn modern, licht en hebben een prachtig uitzicht. Wilt u een eigen vakantiewoning kopen dicht bij huis? Kom tot rust in uw eigen vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel in Overijssel.

Contact

Investeren in een eigen vakantiehuis

Het voordeel bij investeren in een eigen vakantiehuis bij Strandresort Hoge Hexel, is dat u zelf kunt kiezen voor welke scenario u kiest. U bepaalt wat er het beste bij u past en wat aan uw persoonlijke wensen aansluit. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Kies uit de volgende 3 scenario's:

 • Volledig eigen gebruik van uw woning
 • Gedeeltelijke verhuur in combinatie met eigen gebruik
 • Volledige verhuur met 6% rendement voor 5 jaar of 5% voor 10 jaar

RENDEMENT VOOR UW INVESTERING

Een dagje de grens over

Ook kunt u Nederland, vanaf uw eigen vakantiehuis, gemakkelijk verlaten en de grens over. Net over de grens vindt u verschillende leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Houdt u van geschiedenis? Dan is kasteel Bentheim een aanrader! Dit kasteel werd voor het eerst in het jaar 1050 vermeld, en heeft dus een hele rijke geschiedenis.

Ook leuk is een dagje Tierpark Nordhorn. Dit leuke maar kleinschalige dierenpark heeft heel veel leuke dieren (waarvan er een aantal geknuffeld mogen worden). Een dagje dierentuin was nog nooit zo leuk!

Vakantiehuis kopen Nederland

Weg van uw vakantiehuis en ontdek de omgeving

Naast dat investeren in een vakantiehuis heel rendabel is, staan de huizen ook nog eens in een prachtige omgeving. De regio kent verschillende natuurgebieden, die een wandeling en een fietstocht heel aangenaam maken.

De fiets meegenomen? Of niet? Dat maakt niet uit want u kunt, zowel fietsend als wandelend, de prachtige natuurgebieden in de omgeving ontdekken. Neem uw tijd en geniet van het uitzicht en bezoek de natuurgebieden 'het Wierdense veld' en Nationaal Park 'de Sallandse Heuvelrug'. Het bezoekje meer dan één keer waard en om vaker naar terug te keren!

Lekker de natuur in en genieten van het Twentse Landschap: wie wil dat nu niet? Vanuit uw vakantiehuis in Nederland bent u in no-time in de natuur. Zodoende is een vakantiehuis op ons Strandresort een heerlijke plek om tot rust te komen. 

Daarnaast liggen er veel dorpjes en steden in de buurt die u een keer bezocht moet hebben. In het zuiden van Twent kunt u Diepenheim bezoeken, het kleinste dorpje in de regio. Het kan zo in de Efteling! Of bezoek Ootmarsum, het stadje van de kunst of u kunt naar Enschede.

Het, tegen aan de Duitse grens gelegen stad, bruist en geniet hier van Twentse gastvrijheid. Daarnaast kunt u goed shoppen en genieten van de plaatselijke delicatesses en genieten van de beste hapjes, drankjes en de speciale biertjes!

Geïnteresseerd? Neem snel contact op!

Interesse om een vakantiehuis te kopen in Nederland? Wacht niet te lang en neem snel met ons contact op want onze vakantiehuizen zijn populair.

Neem nu contact op

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

 1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
 2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
 3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
 4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
 5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
 6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
 7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
 8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief