Menu +31(0)546-579865

Vakantiewoning kopen op het Strandresort

Wilt u een vakantiewoning kopen in Overijssel? Overijssel biedt allerlei mogelijkheden voor juist een ontspannende of actieve vakantie. Ontdek de vakantiewoningen van Strandresort Hoge Hexel en koop uw eigen vakantiewoning in Overijssel.

Luxe vakantiewoning kopen in Overijssel?

Op Strandresort Hoge Hexel staan 4 verschillende typen vakantiewoningen voor 4 tot 8 personen. U heeft dus ruim de keuze uit verschillende accommodaties, er is altijd wel een woning die aan uw wensen voldoet. Bekijk de accommodaties en vraag meer informatie aan over de woningen.

Waarom investeren in een vakantiewoning?

Het kopen van een vakantiewoning is een hele investering. Bij Strandresort Hoge Hexel heeft u zelf de keuze hoe uw investering eruit gaat zien. Zo kunt u uw eigen vakantiewoning volledig zelf gebruiken, deels verhuren of helemaal verhuren. Wij vertellen u graag meer over de opties van het kopen van een eigen vakantiewoning op Strandresort Hoge Hexel. 

Meer informatie

Vakantiewoning kopen

Vakantiewoning kopen aan het water

Wat Strandresort Hoge Hexel zo bijzonder maakt, is de locatie. De woningen staan namelijk direct aan het water en een zandstrand. U heeft dus echt het vakantiegevoel wanneer u verblijft in uw eigen woning.

Een ander voordeel is dat u gebruik kunt maken van de voorzieningen en faciliteiten van Bungalowpark Hoge Hexel. Strandresort Hoge Hexel ligt namelijk naast het vakantiepark.

MEER OVER BUNGALOWPARK HOGE HEXEL

Kom de sfeer proeven op ons park

De Twentse rust, gastvrijheid en gemoedelijkheid, die zo uniek is in dit stukje Nederland, zult u ook ervaren op ons Strandresort. Kom ongestoord genieten van de natuur, het strand voor de deur en profiteer ook van de vele faciliteiten van Vakantiepark Hoge Hexel. 

Laat u, net als de tukkers, niet opjagen maar neem de tijd om te relaxen, een fietstocht of wandeling te maken, uw hoofd leeg te maken van stress en drukte! En dat alles tijdens een verblijf in uw eigen Tweede Huis.

 Highlights Strandresort Hoge Hexel

  1. 6% rendement voor 5 jaar of 5% rendement voor 10 jaar
  2. Mooie ligging aan het ‘strand in Twente’
  3. Onderdeel van kwalitatief park met vele faciliteiten
  4. Uw strandwoning staat op uw eigen grond
  5. Ruime kavels tussen de 350 - 400 m2
  6. Indeling en wensen voor strandwoning zijn zelf te bepalen
  7. Rendementsgarantie 6% over 5 jaar of 5% over 10 jaar
  8. Op het park houden we ons aan de zondagsrust

 

Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent zeker weten als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief